Centro pa Desaroyo Profesional Continuo

Centro pa Desaroyo Profesional Continuo (CDPC) is het nationale instituut waar 'life long learning' tot leven komt. Onze afdeling biedt nascholing voor onderwijsprofessionals die 'up to date' willen blijven met de laatste ontwikkelingen in onderwijsland. Hiernaast verzorgen we de Master of Science in Education voor diegenen die verder willen excelleren in pedagogiek en strategisch onderwijsleiderschap, en de cursus Pedagogisch Didactisch Getuigschrift voor professionals met een HBO of WO diploma die hun onderwijsbevoegdheid willen behalen. 

Bij Centro pa Desaroyo Profesional Continuo geloven we in de kracht van voortdurende ontwikkeling en empowerment van zowel bestaande als toekomstige onderwijsprofessionals om zodoende kwaliteitsvol leren voor het Arubaanse lerende te bevorderen. Hierdoor is on motto: “Samen werken aan betekenisvol en duurzaam onderwijs”

Visie

Bij Centro pa Desaroyo Profesional Continuo (CDPC) geloven we in de kracht van voortdurende ontwikkeling en empowerment van zowel bestaande als toekomstige onderwijsprofessionals. Door het aanbieden van nascholing en opleidingen streven we ernaar om een cultuur van levenslang leren te bevorderen, dat vervolgens bijdraagt aan kwalitatief onderwijs voor de Arubaanse lerende. Ons motto "Samen werken aan betekenisvol en duurzaam onderwijs" weerspiegelt onze commitment aan het creëren van een lerende gemeenschap waarin samenwerking, empowerment en continue groei en ontwikkeling centraal staan.

Missie

Bij CDPC geloven we in het potentieel van 'life long learning' als kern van al onze activiteiten dat voortdurende ontwikkeling mogelijk maakt voor (toekomstige) onderwijsprofessionals.

Onze missie is geworteld in het geloof dat door voortdurende ontwikkeling en empowerment, we samen kunnen werken aan betekenisvol en duurzaam onderwijs voor de Arubaanse lerende. Onze commitment is tweeledig: ten eerste bieden we professionalisering aan onderwijsprofessionals die up-to-date willen blijven met de laatste ontwikkelingen in het onderwijsveld. Ten tweede verzorgen we  post-HBO - en masteropleidingen gericht op het bevorderen van 21e eeuwse pedagogiek en strategisch onderwijsleiderschap.

Contacts

Benieuwd naar onze opleidingen en professionaliseringsmogelijkheden? Stuur een mail naar:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor informatie over professionaliseringsmogelijkheden

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor informatie over de cursus Pedagogisch Didactisch Getuigschrift

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor informatie over de opleiding Master of Science in Education