• qxio-ios-peopleProfessionalisering

Welkom bij de pagina van CDPC - Professionalisering!

Ontdek de kracht van professionele ontwikkeling als een essentieel onderdeel van kwalitatief onderwijs. Wij bevorderen een cultuur van levenslang leren, waar innovatie, samenwerking, inclusiviteit, plezier en de Arubaanse context centraal staan.

Ons aanbod omvat diverse op maat gemaakte en contextgebonden cursussen, workshops en trajecten, speciaal ontworpen om onderwijsprofessionals te inspireren en te ondersteunen in hun professionele groei en ontwikkeling. Bij de Afdeling Professionalisering van CDPC creëren we een omgeving waarin leren niet alleen effectief is, maar ook plezierig en betekenisvol, zodat elke deelnemer zijn of haar volledige potentieel kan bereiken.

Of je nu een ervaren onderwijsprofessional bent die op zoek is naar nieuwe inzichten, een nieuwkomer die zich wil specialiseren of simpelweg je kennis wilt uitbreiden, wij staan klaar om door middel van onze workshops, cursussen en trajecten een innovatieve, dynamische en ondersteunende omgeving te bieden waarin je je kunt ontwikkelen.

Bekijk ons aanbod voor professionalisering en meld je aan om te ontdekken hoe onze visie, missie en kernwaarden samen een verschil maken in jouw professionele ontwikkeling

Visie

Bij de Afdeling Professionalisering van het Centro pa Desaroyo Profesional Continuo (CDPC) geloven we in de kracht van professionele ontwikkeling als essentieel onderdeel van kwalitatief onderwijs. Onze visie is om een cultuur van levenslang leren te bevorderen, waar innovatie, samenwerking en inclusiviteit centraal staan.

Onze visie is om een leidende rol te spelen in het bevorderen van een cultuur van levenslang leren onder onderwijsprofessionals, waarbij we inspelen op de ontwikkelingen in het onderwijsveld. We streven ernaar om een dynamische en ondersteunende leeromgeving te creëren waarin onderwijsprofessionals kunnen groeien, zich kunnen aanpassen aan veranderingen en hun vaardigheden voortdurend kunnen verbeteren  om zo bij te dragen aan duurzaam en betekenisvol onderwijs voor alle lerenden op Aruba.

Missie

Onze missie is om onderwijsprofessionals te voorzien van kwalitatieve, relevante en actuele nascholingsmogelijkheden die hen in staat stellen hun pedagogische en didactische vaardigheden te optimaliseren. Door het aanbieden van diverse cursussen, workshops en trajecten willen we onderwijsprofessionals inspireren en ondersteunen in hun streven naar professionele groei. We zetten ons in om een omgeving te bieden waarin kennisuitwisseling, innovatie en samenwerking centraal staan, met als doel de kwaliteit van het onderwijs op Aruba continu te verbeteren en te versterken.

Aanmelden

Vul het formulier in om jouw school aan te melden voor professionalisering. 

Een team-lid van CDPC zal contact met je opnemen voor een intake gesprek zodra jouw aanvraag in behandeling genomen wordt.

Aanmelden

Professionaliseringsaanbod

Bekijk ons professionaliseringsaanbod voor een overzicht van ons aanbod.

Je kunt het downloaden in PDF-formaat of online bekijken.